Lomailua luonnonrauhassa Puolangalla

Auhojärven alue on mitä parhainta seutua vapaa-ajanviettoon silloin, kun haluat olla kaukana kaupungin tai turistikeskuksen hälystä. Täällä saat olla luonnonrauhassa,kalastaa, marjastaa, metsästää tai olla tekemättä mitään.

Auhojärvestä lähtee erinomainen melontareitti, jota pääsee Pirttijoen-Kalhamajoen kautta Kalhamajärveen, reitin pituus n. 25-30 km. Välillä voi levätä taukotuvilla Pirttijoella.

Pirttijoelta voi jatkaa melomista myös Jorvasjärven kautta Tilanjoelle ja sieltä edelleen Kiimikijokea pitkin vaikka Perämerelle saakka. Pirttijoki on myös kohtuullisen haukivarma kalapaikka kesäisin. 

Talvisin moottorikelkkareitti kulkee Auhojärven länsipäästä Auhonsalmen maantiesillan kautta. Reitille on helppo siirtyä mökeiltä jäätä pitkin.

Alueella on useita järviä pilkkimiehille ja kesäisin voi kalastaa useammalla eri tavalla. Tarvittaessa annamme opastusta kalapaikkojen suhteen. Syksyllä alueella voi myös sorsastaa ja metsästää.

Vuokraamme mökkejä ympäri vuoden. Auhon Lomaranta tarjoaa tilat isommallekin seurueelle, mutta vuokraamme myöskin pienempiä osia kohteesta. Tarvittaessa opastamme kalapaikoille, ja paikallinen matsästysseura vuokraa maitaan metsästäjille. Sorsastukseen lupia saa paikalliselta vesialueen osakaskunnalta. Paikallisesti voit tututua vaikkapa Tiaisen torppaan, jossa voit nähdä millaisissa olosuhteissa elettiin n. 100 vuotta sitten. Olvassuon luonnonpuisto tarjoaa hienot näkymät suoluontoon, ja Hepoköngäs tarjoaa hienon putousnäkymän.

 

Meidät tavoittaa puhelimella, p. +358405573789
 
sähköposti: tapio.heikkinen@heikkinenoy.inet.fi